Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Demà dissabte, el Club de Natació La Costera competeix al «Control libre alevín» al Poliesportiu Municipal

Demà dissabte, el Club de Natació La Costera competeix al «Control libre alevín» al Poliesportiu Municipal

Canals, 7 de juny de 2024.- Demà dissabte, dia 8 de juny, a les 10 hores, tindrà lloc al Poliesportiu Municipal de Canals la competició de natació anomenada «Control libre alevín», on participarà el Club de Natació La Costera (@cn.lacostera).

En aquesta competició, els i les integrants dels clubs realitzaran una sèrie de proves finals de diversos estils, com ara lliure, esquena, braça i papallona. Les proves seran avaluades pels membres de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana, que analitzaran el domini dels nadadors/ores en cada categoria.

Des del Club de Natació La Costera volem fer una especial menció a la nadadora Clara Faura i al nadador Edu Hidalgo, que estan molt prop d’aconseguir el passe a la competició autonòmica. Els desitgem molta sort a tots dos i a la resta de l’equip en aquesta important competició.

Aquesta és una gran oportunitat per al Club de Natació La Costera de demostrar el seu talent i el seu treball dur. Animem a tots els veïns i veïnes de Canals a assistir a la competició i donar suport als nostres joves nadadors/ores.

#ClubDeNatacióLaCostera #ControlLibreAlevín #Natació #Canals #ComunitatValenciana #Espanya

Més informació:

¡Molta sort a tots i totes!

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.