Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Des dels Campanars nº 195

V.- L’ÀNGEL DEL SENYOR ANUNCIÀ A MARIA   R.- I ELLA CONCEBÉ PER OBRA DE L’ESPERIT SANT
V.- SÓC L’ESCLAVA DEL SENYOR R.- QUE ES COMPLESQUEN EN MI LES TEUES PARAULES
V.- EL QUI ÉS LA PARAULA ES VA FER HOME R.- I HABITÀ E NTRE NOSALTRES
(DÉU VOS SALVE, MARIA, PLENA DE GRÀCIA; EL SENYOR ÉS AMB VÓS; BENEÏDA SOU VÓS ENTRE TOTES LES DONES; I BENEÏT ÉS EL FRUIT DEL VOSTRE VENTRE, JESÚS. SANTA MARIA, MARE DE DÉU; PREGUEU PER NOSALTRES PECADORS, ARA I EN L’HORA DE LA NOSTRA MORT. AMÉN. )
V.- PREGUEU PER NOSALTRES, SANTA MARE DE DÉU. R.- PERQUÈ SIGUEM DIGNES DE LES PROMESES DE CRIST
INFONEU, SENYOR, LA VOSTRA GRÀCIA EN ELS NOSTRES CORS. I FEU QUE ELS QUI, PER L’ANUNCI DE L’ÀNGEL, HEM CONEGUT L’ENCARNACIÓ DE JESUCRIST, EL VOSTRE FILL, SIGUEM CONDUÏTS, PER LA SEUA PASSIÓ I LA SEUA CREU, A LA GLÒRIA DE LA RESURRECCIÓ. PER CRIST, SENYOR NOSTRE.
Agenda parroquial
1.- Horaris de Missa Diari: PARRÒQUIA: DE dimarts a dissabte dies a les 19’30 h. CONVENT dilluns i dimarts a les 8’00 h. i la resta de dies a les 18’45 h.
Els diumenges: CONVENT A LES 8’00  TORRETA 9’30 H. PARROQUIA a les 11’00 H. A PARTIR D’Esta SETMANA
HORARI DEL DESPATX PARROQUIAL:ENCARNA:De dimarts a dijous de 18’30 h. a 19’15 h. Dimecres i dijous de 10’00 h. a 11’00 h. del matí SACERDOTS:Dijous a les 20’00 h.
CONFESSIONS: DIVENDRES des de les 18’00 h. fins 19’15 h.
* Campament
*Al·leluia – Una publicació diocesana d’informació parroquial…
* La Web parroquial : els diumenges a les 9 del mati tornen a emitir este programa… http://www.parroquiacanals.com/  També Faceboock i Twitter
Sal 77,3 y 4bc. 23-24. 25 y 54
 R/. El Señor les dio pan del cielo.
Lo que oímos y aprendimos, lo que nuestros padres nos contaron, lo contaremos a la futura generación:
Las alabanzas del Señor, su poder, las maravillas que realizó.Dio orden a las altas nubes,
abrió las compuertas del cielo: Hizo llover sobre ellos maná, les dio pan del cielo.
El hombre comió pan de ángeles, el Señor les mandó provisiones hasta la hartura.
Los hizo entrar por las santas fronteras hasta el monte que su diestra había adquirido.
__________________
+  Lectura de l’evangeli segons sant Joan          6, 24-35
En aquell temps, quan la gent veié que Jesús no era allà i els seus deixebles tampoc, pujà a les barques i anà a buscar Jesús a Cafar-Naüm. Quan el trobaren, estranyats que fóra a l’altra riba, li preguntaren: – «Mestre, ¿quan hi heu vingut, ací?» Jesús els respongué: – «Vos ho dic amb tota veritat: Vosaltres no em busqueu pels senyals prodigiosos que heu vist, sinó perquè heu menjat tant de pa com heu volgut. No heu de treballar per un menjar que es fa malbé, sinó pel menjar que es conserva sempre i dóna la vida eterna. Aquest menjar vos el donarà el Fill de l’home: ell és el qui Déu, el Pare, ha marcat amb el seu segell personal.» Ells li preguntaren: – «¿Què hem de fer per obrar com Déu vol?» Jesús els respongué: – «L’obra que Déu vol és que cregueu en aquell que ell ha enviat.» Li contestaren: – «¿Quin senyal visible ens podeu donar, que ens convença? ¿Quines obres feu? Els nostres pares van menjar el mannà en el desert, tal com diu l’Escriptura: “Els donà el seu blat celestial”.» Jesús els respongué: – «Moisès no us va donar el blat celestial, però el meu Pare sí que us dóna el pa que és realment del cel, perquè el pa de Déu és el que baixa del cel per donar vida al món.» Li diuen: – «Senyor, doneu-nos sempre aquest pa.» Jesús els diu: – «Jo sóc el pa que dóna la vida: els qui vénen a mi no passaran fam, els qui creuen en mi no tindran mai set.» Paraula del Senyor.

Mes informació en la pagina web de la Parroquia: http://vl.parroquiacanals.com/des-dels-campanars-no-195/

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.