Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Deu seminaristes de Montcada celebren el Ritu d’admissió

El passat dissabte 28 de febrer, es va celebrar en el Seminari de Mocada el Ritu d’admissió per als seminaristes. Aquesta celebració ha sigut, per a tots ells i per a l’església, un compromís per continuar amb la seua formació, i comprometent-se a cuidar i fomentar la seua vocació.

La celebració ha sigut presidida pel cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, i els seminaristes que han fet aquest ritu han sigut deu, els quals han anat acompanyats de les seues famílies, amics i membres de les seues respectives parròquies.
Jordi, seminarista de la nostra parròquia i que és un dels que ha celebrat el ritu, ha volgut agrair a tots els que van anar i als que han format part de la seua vocació.

“El passat 28 de febrer en l’Església del Seminari Major de Montcada, va ser un dia molt emotiu, vaig tindre el goig i l’alegria de ser acceptat per l’Església com a candidat a les sagrades ordres del diaconat i presbiterat, l’Església i jo vam fer public el compromís per “cuidar”, “cultivar” i “fomentar” la vocació que un dia vaig rebre del Senyor. L’Església es va comprometre a facilitar la meua formació i jo a treballar per ella.
No puc dir altres res més que Gràcies, a l’Església en general per la confirmació de la vocació i en particular a l’Església de Canals, Alcúdia de Crespins i Genovés per l’esforç de fer-se presents d’una o altra manera en la celebració. Aprofite també per a fer-los responsables del do de la vocació meua i dels que vindran, es un signe de generositat de les comunitats cristianes, i hem de pregar al Senyor per a que ens done vocacions sacerdotals santes com el Pare.
Sou part activa de la meua vocació i per això vull fer-vos partícips de l’alegria i dels sentiments de gratitud que tinc cap al Senyor, continuem pregant i demanant al Senyor que ens done el que necessitem.”

Mes informació en la pagina web de la Parroquia: http://vl.parroquiacanals.com/deu-seminaristes-de-montcada-celebren-el-ritu-dadmissio/

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.