Pulsa «Intro» para saltar al contenido

DIA DEL MALALT

Hui, solemnitat de la Santíssima Trinitat, hem celebrat el dia del Malalt, coordinat des de la Pastoral de la Salut. Aquest grup està constituït pels ministres extraordinaris de la comunió i les visitadores. També assisteix don Daniel, el sacerdot adscrit a la nostra parròquia.

Hem celebrat junts l’eucaristia i han rebut el sagrament de la Unció de Malalts al voltant de 100 persones. Com ha recordat Mn. Emili en l’homilia, no és un sagrament per aquells que van a morir, és un sagrament per a sanar, per a la vida.

Com que havia un grup nombrós de xics i xiques de la catequesi de confirmació, ha recordat que hem estat assistint en diumenges darrers a celebracions de primeres comunions, confirmació i ara tocava als portadors de la saviesa, les ancians i malalts, que ajuden amb el seu patiment a dur la creu de Jesucrist, i que és Ell mateix qui des d’ella els anima i assisteix en el seu patiment.

També ha insistit en que no hem d’abandonar els nostres majors, els hem d’estimar, comprendre i fer que la seua ancianitat i/o malaltia siga menys dura. Ens ha dit, a més a més, que d’ací a uns anys, si Déu vol, anirem ocupant els bancs en els que ells estaven hui.

Ha estat una celebració senzilla, molt emotiva, que ha fet assomar les llàgrimes a més d’un rostre, ha inspirat tendresa i ens ha fet vore de nou que sense Déu no som res i que a poqueta nit de les nostres vides també podem donar servei als germans.

El cor parroquial s’ha encarregat d’animar amb els seus cants en moments destacats de la missa.

Un any més fem present els malalts, un any més FEM PARRÒQUIA.

Mes informació en la pagina web de la Parroquia: http://vl.parroquiacanals.com/dia-del-malalt-3/

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Dia del malalt

El diumenge, dia 15 de juny, Solemnitat de la Santíssima Trinitat els malalts de la nostra Parròquia reberen el Sagrament de la Santa unció en la Missa de 11’00 h.

Coordinat pel grup de pastoral de la Salut els distints membres del grups parroquial han participat cantant, acompanyant  i ajudant als nostres malalts que han rebut en la Missa el Sagrament.

En la homilia Mn. Emili ens ha recordat que després de les festes Pasquals en les que  junts als molts batejats, el xiquets han rebut el sagrament de l’Eucaristia i els joves la Confirmació, la festa de hui tanca el cicle per a que la familia Parroquial estiga completa.

Cal destacar l’actitut de servici que els xavals de Confirmació han tingut al llarg de la celebració estaguent pendents dels malats en tot moment amés d’haver-los traslladat de les seues cases ala casa de tots: el Temple parroquial.

Mes informació en la pagina web de la Parroquia: http://vl.parroquiacanals.com/dia-del-malalt-2/

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.