Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Dimarts que ve, Canals celebrarà el Dia del Llibre amb una jornada plena d’activitats per a tots els amants de la lectura.

Des de la regidoria de Cultura, s’ha preparat una Fira del Llibre que promet ser un esdeveniment emocionant i enriquidor per a tota la comunitat. Amb stands de l’Ajuntament, associacions locals i autors de la zona, els visitants tindran l’oportunitat de descobrir una gran varietat de llibres i interactuar amb els creadors locals.

La jornada començarà a les 11 del matí al Pont del Riu, on es concentraran els diversos expositors. Cada compra realitzada durant la fira serà recompensada amb una rosa i un punt de llibre, fomentant així la celebració d’aquesta tradició literària.

A la tarda, a partir de les 18.30, els assistents tindran l’oportunitat de participar en les lectures en veu alta organitzades pel Club de Lectura de Canals, que tindran lloc a La Lloca. A més, els més petits de la casa també tindran el seu espai amb activitats especials de les 18 a les 20 hores a Ca Don José.

La regidoria de Cultura convida a tota la comunitat a participar en aquesta celebració del Dia del Llibre, fomentant així la lectura i la cultura a Canals.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.