El Director General d’Esports de la Generalitat Valenciana visita Canals

El Director General d’Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya va visitar ahir Canals per conéixer de primera mà les instal•lacions esportives existents a la nostra localitat. El director general va visitar el Trinquet i el Poliesportiu Municipal per poder veure per dins la instal•lació esportiva, les condicions en els quals es troba, així com la necessitat de la seua reforma integral que està prevista per l’ajuntament. El director general va destacar del nostre trinquet la seua amplitud i llargària i va afirmar que “és un dels més grans de la comunitat valenciana”.

En este sentit, i pel que fa al projecte de remodelació del trinquet, l’ajuntament es va interessar per les línies de subvenció que existeixen actualment a la conselleria per als esports i les seues infraestructures. A més, com han confirmat, també se li va demanar “ajuda directa per a diferents projectes existents al poble, però ens ha dit, que les línies nominatives ja no existeixen, però pel contrari, s’han duplicat les ajudes a través de subvencions concurrents”.

Per esta raó, Moya va explicar la línia d’ajudes que traurà pronte la Generalitat per a trinquets i espais esportius, on es prioritzarà la pilota valenciana. Els representants municipals van destacar el treball que des de l’Ajuntament de Canals està fent-se per a presentar en aquestes ajudes un projecte de reforma integral del Trinquet Municipal de Canals que enguany complís 40 anys. Un projecte valorat en més de 70.000 euros que comptaria amb diferents accions d’adequació com la pintura interior, l’apertura de portes d’accés, el canvi de sostre, la millora de l’enllumenat, finalització dels vestidors, entre altres millores.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.