Disponibles dues noves ofertes laborals al Portal d’Ocupació de Xàtiva

En aquesta ocasió s’ofereix un lloc de treball com a repartidor mentre que l’altra oferta cerca xapistes o pintors

El Portal d’Ocupació de l’Ajuntament de Xàtiva, Portalemp, ha publicat dues noves ofertes de treball. En una d’elles es demanda un repartidor de formatges per a una empresa de la Llosa de Ranes, mentre que l’altra oferta, d’un concessionari de Xàtiva, oferta lloc de treball a pintors o xapistes.

Pel que fa a l’oferta a Xàtiva, el que es busca és un xapista o pintor per a treballar en la reparació de vehicles de motor i motocicletes, amb un contracte indefinit de jornada completa i un salari a convenir.

D’altra banda, l’oferta de la Llosa de Ranes demanda un repartidor per a una indústria manufacturera de formatges. Es tractaria d’un contracte indefinit, amb jornada laboral completa de 6 del matí a 14 de la vesprada, i amb salari a convenir. Per a optar al lloc és necessari disposar del carnet C de conducció, i val amb tenir un nivell mitjà d’espanyol i el graduat de la ESO.

Els interessats en aquestes ofertes o en descobrir la resta d’ofertes del Portal d’Ocupació poden accedir a la pàgina https://xativa.portalemp.com per obtenir més informació.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.