Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Dissabte que ve, 9 de juny, posem punt final a l’edició número 14 del Festival Internacional d’Arts Contemporànies So XXI

Dissabte que ve, 9 de juny, posem punt final a l’edició número 14 del Festival Internacional d’Arts Contemporànies So XXI amb un concert tribut a Yoshihisa Taïra

Canals, 30 de maig de 2024 – Dissabte que ve, 9 de juny, el Festival Internacional d’Arts Contemporànies So XXI tancarà la seua catorzena edició amb un concert tribut al compositor Yoshihisa Taïra. L’esdeveniment se celebrarà al Centre Cultural Calixte III.

🕛 A partir de les 12.00 hores, el públic podrà gaudir d’un col·loqui amb artistes, seguit del concert.

📌 Lloc: Centre Cultural Calixte III
🎫 Entrada: Gratuïta

Aquest esdeveniment presentarà a Canals el primer gran monogràfic nacional per a percussió dedicat a Yoshihisa Taïra, incloent-hi l’estrena a Espanya de l’obra «Diffraction». Un programa de concert espectacular que promet ser un dels esdeveniments de referència de l’any al nostre país, especialment per als amants de la percussió, estudiants, professionals del sector i apassionats de la creació musical contemporània.

No es perda aquesta oportunitat única de gaudir d’un tribut a un gran compositor i d’una jornada dedicada a l’art contemporani.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.