Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Diumenge al matí: Jornada de Promoció de la Pilota Valenciana a l’Avinguda Vicente Ferri

Aquest proper diumenge al matí, els més joves tindran l’oportunitat de descobrir i gaudir de l’emocionant món de la pilota valenciana a l’avinguda Vicente Ferri. En una iniciativa conjunta entre l’Ajuntament de Canals i la Federació de Pilota Valenciana (@fedpival), s’organitza una jornada especial dirigida als alumnes de primària.

Aquesta jornada, que promet ser única i divertida, està dissenyada per oferir als nens i nenes una experiència enriquidora en el món de l’esport autòcton. Amb l’objectiu de fomentar la pràctica de la pilota valenciana i transmetre els seus valors, els participants tindran l’oportunitat de conèixer les regles bàsiques, aprendre les tècniques i, sobretot, passar un matí diferent i emocionant.

L’esdeveniment no només promou l’activitat física entre els més joves, sinó que també busca preservar i difondre la rica cultura esportiva de la pilota valenciana. A través d’aquesta nova iniciativa, l’Ajuntament de Canals i la Federació de Pilota Valenciana reafirmen el seu compromís amb el desenvolupament esportiu i cultural de la comunitat.

Per tant, si tens fills o coneguts en edat escolar, no et perdis aquesta oportunitat única per introduir-los en el meravellós món de la pilota valenciana. Vine a l’avinguda Vicente Ferri aquest diumenge al matí i uneix-te a l’emoció i la diversió d’aquest esport tradicional.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.