Divalterra convoca 47 places d’ocupació pública per a brigadistes forestals

També ofereixen una plaça d’auditor i altra de tècnic econòmic financer

Xàtiva, 15 de gener de 2020.- L’empresa pública de la Diputació de València Divalterra ha publicat en la seua pàgina web la convocatòria per cobrir 47 places de brigadistes forestals -41 especialistes i 6 conductors-, a més d’una plaça d’auditor intern i una altra de tècnic econòmic financer.

Per tal de facilitar el procés de presentació i gestió de sol·licituds, s’ha habilitat un portal d’ocupació en el que es centralitzen totes les ofertes de treball en vigor. Així les persones interessades en participar en alguna d’aquestes convocatòries deuran registrar-se en aquest portal per a, a continuació, accedir a l’apartat d’ofertes i presentar la sol·licitud en els diferents processos selectius vigents.

El termini de presentació de sol·licituds, per a tots els casos, està obert des d’ahir dimarts 14 de gener fins el proper divendres 31 de gener, ambdós inclosos.

Tota la informació relativa a aquesta convocatòria es pot consultar en la pàgina web https://empleo.divalterra.es/ofertas

Per a qualsevol dubte sobre els processos de selecció, s’han habilitat a més correus electrònics als quals poder dirigir-se:

Especialistes: oferta032019@divalterra.es

Conductors: oferta032019@divalterra.es

Auditor: oferta012019@divalterra.es

Tècnic Econòmic Financer: oferta022019@divalterra.es

Respecte als dubtes sobre el procés d’inscripció en la plataforma del portal d’ocupació, es pot enviar un correu a la següent direcció: empleo@divalterra.es

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.