Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Divendres 20 d’octubre, programa de ràdio ‘Per Pilotes’ en directe amb el periodista Pedro Morata al C.C Calixte III (cine València)

Aquest divendres 20 d’octubre, el conegut periodista Pedro Morata serà l’encarregat de conduir el programa de ràdio ‘Per Pilotes’ en directe des del Centre Cultural Calixte III (cine València) a les 20:00 hores. L’entrada serà gratuïta per a tots els assistents.

Els interessats poden recollir les seues invitacions als comerços anomenats al cartell o directament a la taquilla del cine València el mateix dia 20. A més, durant l’esdeveniment, els assistents tindran l’oportunitat de fer les seues preguntes a Pedro Morata.

Pedro Morata és un reconegut periodista amb una àmplia trajectòria en el periodisme esportiu, principalment en la ràdio. Actualment, col·labora amb Marca com a columnista i amb Gol TV. A més, és el fundador i propietari del portal yosoynoticia.es, dedicat a esports minoritaris i a esportistes amb grans històries humanes de superació darrere.

Aquesta és una gran oportunitat per a tots els amants de la ràdio i del periodisme per a conèixer de prop a un dels professionals més reconeguts del sector i per a gaudir d’un programa de ràdio en directe.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.