Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Divendres 22: Comença l’Esperada Festa de Moros i Cristians a Canals

Canals, 20 de setembre de 2023 – El poble de Canals està preparat per a celebrar la festa de Moros i Cristians. Aquesta commemoració anual de les festes locals promet ser un esdeveniment emocionant amb una sèrie d’activitats programades per als pròxims dies.

Les festes començaran divendres 22 amb un cercavila d’arreplegada de banderins per a cada comparsa, acompanyat per la Junta de l’Associació i la corporació municipal, partint de l’Ajuntament. Seguidament, es realitzarà el Prego de Festes a l’Avinguda Vicente Ferri, davant de l’edifici de la Policia Local, en un esdeveniment que reunirà a tota la comunitat.

Després del Prego, la Banda de la Unió Musical Santa Cecília interpretarà tant una Marxa Mora com una Marxa Cristiana, que sens dubte emocionaran als assistents.

A mitjanit, el Desfile d’Alardos tindrà lloc a l’Avinguda Jaume I i la Plaça Pont del Riu, omplint els carrers de color i música.

Dissabte 23: Entrada Espectacular de Moros i Cristians

El dissabte 23, la festa continua amb una sèrie d’activitats emocionants. A les 19.30 hores, les bandes començaran a entrar, portant l’esperit festiu per tot el poble. A les 20.00 hores, es realitzarà l’entrada de Moros i Cristians a l’Avinguda Jaume I, des de Somnis fins a l’Avinguda Blasco Ibáñez, i fins al carrer Sant Antoni.

Diumenge 24: Despertà i Esmorzar de Festers

El diumenge 24 començarà amb una tradicional Despertà a les 08.00 hores, en la qual tots els festers es reuniran per despertar a la ciutat amb música i alegria. A les 10.00 hores, es celebrarà un esmorzar de festers, posant fi a aquesta emocionant festa.

Canals està preparada per a gaudir de l’emoció i la tradició de la festa de Moros i Cristians. Una celebració que reuneix a la comunitat per a commemorar i compartir les arrels culturals i històriques de la ciutat.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.