Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Donar menjar als ànecs crea problemes a Canals

Canals, 17 de maig de 2024 – La Regidoria de Medi Ambient i de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Canals ha iniciat un tractament de xoc controlat, d’una manera selectiva i respectuosa amb el medi ambient, per disminuir les poblacions de rosegadors en alguns punts de la localitat. Aquesta circumstància es deu, segons apunten les autoritats, a la sobrealimentació descontrolada dels ànecs.

Els responsables municipals han explicat que l’excés de menjar per als ànecs ha creat un desequilibri ecològic, afavorint la proliferació de rosegadors que aprofiten els aliments sobrants. Aquest problema de salut pública ha obligat a prendre mesures urgents per garantir la seguretat i higiene dels espais públics.

En breu, el consistori presentarà un Pla de Gestió i Control d’aquestes espècies, que inclourà sancions per a aquells que no compleixin la normativa. L’objectiu és conscienciar la ciutadania sobre la importància de no alimentar els ànecs de manera indiscriminada i fomentar pràctiques més sostenibles i responsables amb l’entorn.

La Regidoria de Medi Ambient fa una crida a la col·laboració de tots els veïns per mantenir un equilibri natural i evitar problemes derivats de la sobrealimentació d’animals en espais públics.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.