Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Dos detinguts per drogues en Canals

El matí del 14 de setembre, una batuda de la Guàrdia Civil contra el tràfic de drogues en Canals acaba amb dos detinguts.

Aquest matí, Canals ha sigut escenari d’una operació de batuda contra el tràfic de drogues que ha comptat amb la participació del grup especial d’assalt GRS 3 de la Guàrdia Civil. Sobre les nou del matí tenia lloc inspeccions simultànies en dos immobles de Canals que ha acabat amb la detenció de dues persones, un home i una dona jove.El servei cinològic també ha estat present amb un gos ensinistrat en la recerca de drogues. El registre ha derivat en la troballa de joies, diners en metàl·lic i una gran quantitat de plantes de marihuana. La investigació ha estat efectuada pel cos de la Guàrdia Civil de Canals amb la col·laboració de la Policia Judicial de València.

24 efectius de la unitat GRS 3 provinents de València han estat els encarregats de realitzar els assaltaments. Aquest grup compta amb vuit unitats en tota Espanya i són operatius freqüents en antidisturbis, control de masses i delinqüència organitzada.

Font: comarcal.tv

6 comentarios

 1. Dolo Monzo Meyer Dolo Monzo Meyer 17 de septiembre de 2016

  Redey xo si son dos rametes…!!! y fiquen la noticia com si veren agarrat deu sap……millor k es centren en els peixos grosos…. xo igual no interesa ?????

 2. JuadeyAlma Carretero Martinez Romero JuadeyAlma Carretero Martinez Romero 16 de septiembre de 2016

  A ki tenen k agarrar no agarren, xk yo se de persones k estan benen ayi y x ser les xibates de la guardia civil no els fan res y altres k xk estan enrrollats amb civils es diuen hasta on ian controls oa k no els agarren y on amagar les coses aisi ke agarren a ki volen

 3. Josep DoPen Josep DoPen 16 de septiembre de 2016

  Yo vaig pasar per davant de aon estaben fent la redada

 4. Lore Lore Lore Lore 15 de septiembre de 2016

  No saben ni el que diuen…i el que diuen, mal dit!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.