Dos noves ofertes de treball al portal d’Ocupació Portalemp

Es necessita un repartidor de gas butà i un expenedor de combustible amb diversitat funcional

Xàtiva, 25 de novembre de 2019.- El portal d’Ocupació de l’Ajuntament de Xàtiva, Portalemp, ha anunciat l’oferta de dos noves places de treball, amb les que ja són vora una vintena les ofertes d’ocupació actives.

La primera de les ofertes, en el sector del subministrament d’energia elèctrica, gas, vapor i aire condicionat amb seu a Guadassèquies, demanda un repartidor de butà embotellat per a les zones de la Costera, la Ribera, la Vall d’Albaida, la Canal de Navarrés i l’Alcoià. Es tracta d’una oferta de jornada completa, a temps partit, per a la que és imprescindible estar en possessió de les següents llicències de conducció: B1, C (furgonetes de fins a 3,5 tones) i ADR (camió amb mercaderia perillosa).

L’altra nova oferta laboral respon a la necessitat d’un expenedor de combustible en gasolineres a Castelló de la Ribera, amb la condició de que es tracta d’una persona amb una diversitat funcional del 33% o superior. Es tractaria d’una jornada completa a torns, i els interessats deuen acreditar el certificat. Entre les funcions es trobarien el subministrament de carburant als vehicles, el cobrament dels repostatges o el manteniment de les instal·lacions.

Tots aquells interessats o interessades poden accedir a la pàgina web www.xativa.portalemp.com per tal de fer una ullada a les ofertes en actiu.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.