Pulsa «Intro» para saltar al contenido

El alcalde de Canals, Nacho Mira, visita empreses locals per a crear sinergia entre els empresaris i el consistori

El departament d’AEDL (Agente de Desarrollo Local) del consistori de Canals, liderat per Marián Torres, i Vicent Abat, representant d’ASSOCIEM, han estat realitzant reunions amb empresaris locals per a analitzar les seves necessitats en matèria d’ocupació i formació

Canals, 7 de juny de 2024 – L’alcalde de Canals, Nacho Mira, juntament amb la tècnica de AEDL (Agente de Desarrollo Local) del consistori, Marián Torres, i Vicent Abat, representant d’ASSOCIEM, han estat realitzant diferents visites a empreses locals per a crear sinergia entre els empresaris i el consistori.

Durant aquestes reunions, els responsables del consistori han estat analitzant les necessitats en matèria d’ocupació i formació de cada una de les empreses visitades. La seva intenció és oferir una solució a les empreses locals, especialment en la cerca de perfils professionals i en els cursos de formació.

“Acabem de començar la ronda de reunions i nostra idea és anar peu a peu visitant les empreses de nostra localitat per a conèixer-les i per a conèixer les seves demandes”, comenta el primer edil, Nacho Mira.

Aquestes reunions també tenen com a objectiu donar a conèixer el servei que ofereix el departament d’AEDL, que busca ajudar les empreses locals a créixer i a desenvolupar-se. El departament és especialitzat en la cerca de perfils professionals i en la formació de treballadors, així com en la promoció de la localitat com a lloc d’empreses i d’investigació.

El consistori de Canals té com a objectiu fomentar el creixement econòmic i social de la localitat, i per a això, està treballant per a crear sinergia entre els empresaris locals i el govern municipal. Aquesta sinergia es basa en la cerca de solucions per a les necessitats específiques de cada empresa, així com en la promoció de la localitat com a lloc d’empreses i d’investigació.

Les reunions entre l’alcalde de Canals, Nacho Mira, i els responsables del departament d’AEDL, juntament amb els representants d’ASSOCIEM, són una iniciativa per a fomentar el creixement econòmic i social de la localitat. Aquestes reunions permeten als empresaris locals conèixer les oportunitats que ofereix el departament d’AEDL i obtenir ajuda per a les seves necessitats específiques.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.