EL BÀSQUET CLUB CANALS A LA COPA PIRINEUS 2015

Per segon any consecutiu, el BC CANALS tindrà participació al prestigiós torneig de bàsquet “Copa Pirineos 2015”, a la localitat pirenaica de Jaca.
En aquest cas, de nou col.laborant amb el club de bàsquet de Moixent, seran 4 jugadors i un entrenador els encarregats de reforçar el club de la costera en la seua participació al campionat.
Pel que fa als jugadors, seran els xiquets Rafa Genís Pastor, Josep Grau Tortosa i Alejandro Budeanu Vasile qui jugaran en l’equip aleví, i Javier Grau Tortosa, l’ecarregat de dirigir des de la posició de base l’equip cadet. Per a Javier, serà la segona vegada en participar, ja que l’any passat també ho va fer en l’equip cadet.
D’altra banda, l’entrenador Ivan Ballester, que l’any passat fou l’encarregat de dirigir l’equip cadet, ho farà aquest any amb l’equip aleví, comptant per a l’ocasió amb els tres jugadors del seu club abans esmentats.
Des del Bàsquet Club Canals, donem l’enhorabona als participants del nostre Club, així com al Club de bàsquet de Moixent, i els desitgem tota la sort del món al campionat!!!

copapirineus

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.