Pulsa «Intro» para saltar al contenido

El Brot: Presentació del llibre; Pobles valencians abandonats

Per al proper divendres 11 d’abril l’Associació Ambiental i Cultural El brot ha organitzat l’activitat: “Presentació del llibre; Pobles valencians abandonats. La memòria del silenci. Del autor Agustí Hernàndez ”.

Dins de la tasca d’El Brot, de divulgació dels valors de respecte de la natura, vos proposem està nou tipus d’activitat per a nosaltres, en la que volem fer una xerrada col·loqui al voltant del contingut del llibre, i aprofitar-lo per a en una propera activitat fer un itinerari botànic-cultural per els voltants d’algun paratge que apareix al llibre.

El llibre tracta dels pobles que han sigut esborrats del mapa o destruïts, dels pobles abandonats pels seus habitants, o inclòs dels submergits baix embassaments. El llibre mostra, amb fotos d’abans i d’ara, aquests pobles abandonats i al silenci dels paisatges i espais naturals que els envolten, molts d’ells desconeguts.

Contarem amb la presencia del autor, que ens explicarà el llibre i qualsevol inquietud que tinguem i a més a més tindrem a disposició el llibre per a adquirir-lo i llegir-lo a casa.

Davant alguna qüestió es la podeu fer al correu electrònic: elbrot_canals@hotmail.com o a la pàgina del facebook de l’agrupació.

Quedarem a les 19:30 a Ca Don José a Canals, i està pensada per a totes les edats, però en especial per als joves i madurs que puguen adquirir consciència dels conceptes del llibre

Vine, t’esperem!

Cartell pobles abandonats IIjpg_Page1

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.