Pulsa «Intro» para saltar al contenido

El Brot presentará el llibre «la Lloca» de Ricardo Carbonell amb teatre de Titelles el proxim diumenge

El Brot

Associació ambiental i cultural

Hola amics!

Per al proper diumenge 21 de desembre l’Associació Ambiental i Cultural El Brot, amb motiu de la presentació del llibre “La Lloca”, ha preparat l’activitat: “Teatre de Titelles” que es realitzarà a la plaça Pont del riu de Canals.

El llibre “ La Lloca”, promogut per l’Associació El Brot i escrit per Don Ricardo Carbonell com a homenatge a la Lloca, ha estat patrocinat per la Regidoria de Medi Ambient dins dels actes de la celebració del seu centenari.

El Brot, amb la representació teatral es suma als actes commemoratius d’aquestos cent anys de La Lloca, un símbol de manteniment i cura del nostre medi i, així, com a associació Ambiental i Cultural, dins la nostra línia d’educació ambiental, continuem esforçant-nos en què els més menuts respecten un poc més el nostre medi.

La representació està dirigida a públic de qualsevol edat, però en especial als més joves. Ens podràs veure a les 12:00 del matí a la Plaça del pont del riu de Canals, baix La Lloca.

Per a qualsevol dubte o qüestió, escriviu-nos al correu electrònic: elbrot_canals@hotmail.com o a la pàgina del facebook de l’agrupació.

Vine, t’esperem!

cartell llibre

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.