Pulsa «Intro» para saltar al contenido

 El Camp de Mestalla serà l’escenari de la 5ª edició de The Champions Burger, el festival gastronòmic que busca la ‘Millor hamburguesa d’Espanya’

La hamburguesería «El Poble Gastroburguer» de Canals, tercera millor de la Comunitat Valenciana, participarà en el festival que comptarà amb més de 20 hamburgueserías gourmet

València, 5 de juny de 2024- El Camp de Mestalla serà l’escenari de la 5ª edició de The Champions Burger, el festival gastronòmic que busca la ‘Millor hamburguesa d’Espanya’. Aquest festival, que ja ha arribat a més de 1.250.000 visitants en les edicions anteriors, comptarà amb més de 20 hamburgueserías gourmet que oferiran una amplia varietat de propostes de hamburgueses.

Entre les seleccionades, es troba la hamburguesería «El Poble Gastroburguer» de Canals, que va aconseguir el tercer lloc a la Comunitat Valenciana en el Campeonat de Hamburgueses d’Espanya en el mes de març. Aquesta hamburguesería, coneguda per la seva elaboració casera i els seus ingredients de qualitat, serà una de les més destacades en el festival.

El festival gastronòmic

The Champions Burger és un concepte gastronòmic creat per quatre joves empresaris valencians que busca la millor hamburguesa d’Espanya entre les hamburgueserías més destacades del país. Des de 2018, el festival ha crescut en popularitat i ha passat de celebrar-se només a València a celebrar-se en 16 ciutats aquest any, el doble que en 2023.

Aquest any, el festival també buscarà la millor hamburguesa d’Europa, amb la participació de les 10 millors nacionals i una àmplia representació de hamburgueserías de diferents països europeus.

La cita en Mestalla

Des del 25 de juny fins al 7 de juliol, els visitants podran disfrutar de la 5ª edició de The Champions Burger al Camp de Mestalla. El festival serà obert des del migdia fins a la nit, amb una àmplia varietat de propostes de hamburgueses, panes artesans i productes frescos de primera qualitat.

The Champions Burger és un festival gastronòmic que busca la millor hamburguesa d’Espanya i d’Europa. Aquest any, el festival comptarà amb més de 20 hamburgueserías gourmet i serà una cita inoblidable per a tots els amants de les hamburgueses.

 

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.