El Canals cau derrotat front el Carcaixent

JORNA 8º DE LA R.PREFERENT GRUP III U.E.CARCAIXENT 4 – U.ECANALS 1:

Ahir diumenge una altra derrota van patir els de Rafa Aguado davant els pupils de J.A.Castillo pel resultat de 4-1) una important victòria que poc van poder fer la U.E.Canals on els errors li van passar factura, com li està suceint desde que va començar la temporada, esperem que poc a poc els errors vagen desapareguent)

El duel va comensar on els de J.A.Castillo van ixir sense contemplacions a per el partit on des del minut un van demostrar de que son capaços de fer, encara que els de Rafa Aguado no li posaren fàcil pero pasats uns minut la U.E.Canals disava alguns huecos en defensa, y el Carcaixent es van aprofitar perquè conexien la situació y el punt flacs en errors que arrastren els de Rafa Aguado en varies jornades anteriors, a on els de J.A.Castillo, van saber traureli partit a estes circumstàncies per adelantarse en el marcador, a on después de la ixida de un corner que va ejecutar Berna, y rematat per Vicent Andres marcava en el M. 18 el 1-0) poc después el lateral dret David Navarro de la U.E.Canals sufria una lesio, y Rafa Aguado va donar entra a, Toni Barbera, els de J.A.Castillo van seguir en la mateixa tònica atacant per tot es costat, en la unica idea de buscar augmentar el resultat, y que van aconseguir en una jugada canalisada per banda que va centrar Victor dins del area y un altre error de la defensa al no sepejar el balo que va ser rematat per Vicent Brines, marcant el 2-0 M.34) despues de este gol, la U.E.Canals va estirar les línies per intentar marcar y entrar en el partit en lo cual a punt van estar de retallar distancies al tindrer alguna que altra ocasió, en algun chut que ixiren fora, però no va haver sort, y en esta mala sort es va arribar als primers 45 minuts en el resultat 2 -0)

Al pas per els vestidors els de J.A.Castillo es van bolcar en un atac infernal per aprofitarse dels errors dels de Rafa Aguado que intentava mostrar la millor cara y reduir distàncies en tot moment en el marcador, y continuava creant perill en varios intens en forma de contraatacs, però era mol complicat el aplegar en bones condisions a la porteria de Jordi Bou, però va passar tot el contrari, malgrat que la U.E.Canals va introduir canvis per portar idees noves y mes clares, per amoldarse a la situació,pero la tònica era la mateixa pero sense gas, y es cuant la U.E.Caracixent despues de una jugada y on el balo va ha cabar en corner y de nou tragueren partit de un error al despejar el balo, que Dani Bosch va aprofitar el rematar de cam sense angul fent el 3-0 M.47) minuts mes tart arribaria un altre gol, en un pase de Diop Elhadji sobre Robert Fernandez per marcar el 4-0 M. 60) aconsecuencia del minut que era, els de J. A.Castillo es va relaxar y els de Rafa Aguado va tindrer la oportunitat de retallar distancies y evitan errors y van estar prou encertat com per anotar algun gol, que va aplegar cuant Antoni Gimenez va aprofitar una contra per plantant-se davant el porter Jordi Bou y batirlo de un chut ras marcant el 4-1 M.86.

Fitxa Tècnica:

U.E Carcaixent: Jordi Bou, Vicent, Salva X Sergi 64 ) Cristian Robert X Fco 76) Arturo X Adri 67 ) Brines, Berna, Víctor, Dani X Diop 61 )

U.E.Canals: Aguado, Isidro, Javier X Antoni 61 ) Jony, Raúl, Héctor, Vila, Francesc, Mendi, Iñaki y Nava X Toni 29)