Pulsa «Intro» para saltar al contenido

El Canals guanya en Bunyol

IMGP1803

El Canals guanya per 0-2 el passat Dissabte al seu desplaçament a Bunyol en partit amistos contra el Bunyol en una vespra freda, vent, i aigua a on els de Marcos Camacho se imposaren en un partit molt intens.

En els primers minuts l’equip local va començar amb un joc bastant frusc com perillós on Marcos Camacho es va dirigir al tècnic del Bunyol, que si seguia amb aquesta actitud retirava l’equip “que no he vingut perquè em lesionen a ningunt futbolista”, a on va semblar que es calma un poc, ja en el 42 una entrada dura sobre Santi dins de l’àrea l’àrbitre decreta la pena màxima la qual va ser llançada per Dani marcant el 0-1 en un primer temps on van haber ocasions per dues parts.
La segona part la U.E.Canals continua buscant la porteria dels locals en ocasions de Francesc, la intensitat per aconseguir un altre gol i va ser al 88 quant Alex futbolista del Juvenil coordina amb Mark aquest fa bona combinacio sobre Francesc que encara al porter del Bunyol y en la ixida el dibla es dirigeix tot sol cara a porta i un defensa es interposa davant al qual també el bat marcant el 0-2 difinitiu, bonica jugada entre els que van participar i la defiinicio de l’autor del gol Fransecs.
En este partit amistós la UD Canals va fer un bon partit en intensitat on va traure més profit en el joc i en la pegada, que no el Bunyol CF
a on se espera la mateixa actitut, y intensitat en casa el proxim partit de Lliga contra el Pego CF.

Marcos Camacho va fer dos aliniacions la primera part va ser. Carlos, Chico, David Agusti, Arcadi, Abdon, Bonet, Mark, Santi, Dani, Andreu i Carlos. En la segona part Borreda, Machi, Arcadi, Jorge Martinez, Alex, Mark, Dani, Ibañez, Andreu, i Francesc.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.