Pulsa «Intro» para saltar al contenido

El CEIP José Mollá de Canals ha celebrat la festa al nostre patró Sant Antoni.

La vesprada del dia 13 de gener, el CEIP José Mollá de Canals ha celebrat la festa al nostre patró Sant Antoni.
Durant tota la setmana, l’alumnat d’Educació Infantil i Primària ha treballat diferents aspectes de la festa, que han culminat hui amb les voltes dels Parells i la cremà de la foguera del col·legi.
Enguany és molt especial, ja que molts dels protagonistes de la festa gran del poble formen part de la comunitat educativa del centre.
Fester Bandera Infantil, Festera de Gràcia Infantil i cinc festeres de la cort d’honor infantil. Tanmateix tenim dos pares d’alumnes, festers. un d’ells cuiros.
L’acte ha començat amb els parlaments del director, Abelardo Micó, festera de gràcia del col·legi, Carme Arnau i festera de gràcia infantil 2017 Marta Argent.
A continuació ha baixat la bandera que ha sigut rebuda pels festers, iniciant les voltes a la foguera.
Una vegada ha acabat, el bandera infantil, Saul Sánchez, ha fet entrada a cavall per llançar llepolies i joguets als xiquets i xiquetes que esperaven il·lusionats.
Tot l’alumnat de 6é ha donat les 3 tradicionals voltes tirant a mans plenes també joguets i llepolies.
L’acte final ha sigut l’encesa de la foguera, que ha cremat perfectament, emportant-se cap amunt les il.lusions i desitjos per a tot aquest any que comença, al mateix temps que la Festera de Gràcia i algunes xiques de la seua cort d’honor feien una volta per saludar.
En el capítol d’agraïments cal fer menció al claustre de mestres del CEIP José Mollá per la seua implicació en l’organització i desenvolupament de la festa, a l’alumnat, als pares i mares que han portat les pastes per fer una miqueta més dolça la vesprada, als festers 2017 que han dut una part molt important dels joguets que s’han repartit, al M.I. Ajuntament de Canals i al Consorci de Bombers que ha vetlat per la seguretat en tot moment.
Des del CEIP José Mollá volem desitjar-los unes molt bones festes de Sant Antoni 2017.
VÍTOL I VÍTOL AL NOSTRE PATRÓ DEL POBLE!
[ultimate_gallery id=”52451″]

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.