Pulsa «Intro» para saltar al contenido

El Club Atletisme Canals tanca un maig ple d’èxits i reptes

El Club Atletisme Canals tanca un maig ple d’èxits i reptes

L’equip ha participat en prop de 20 proves, recorrent més de 200 km amb un desnivell acumulat de 6000 metres positius, i ha aconseguit bons resultats i pujades al podi en diferents categories

Canals, 11 de juny de 2024 – El Club Atletisme Canals ha tancat un maig ple d’èxits i reptes, participant en prop de 20 proves populars, campionats sèniors i júniors en diferents localitats, on han aconseguit bons resultats, millorat marques personals i pujat a alguns pòdiums en diverses categories.

Resultats destacats

Segons el recompte realitzat pel club, els atletes del Club Atletisme Canals han recorregut més de 200 km entre asfalt i muntanya, amb un desnivell acumulat de 6000 metres positius. Aquests resultats demostren l’esforç i la dedicació dels atletes, que han representat el club en pràcticament totes les proves del mes de maig.

Reptes de juny

El mes de juny ha començat més replet i carregat que l’anterior per al Club Atletisme Canals, que afronta nous reptes i proves. Els atletes del club segueixen entrenant durament per a continuar millorant els seus resultats i representar dignament els colors del club.

El Club Atletisme Canals vol agrair a tots els atletes, entrenadors, familiars i seguidors el seu suport i implicació en aquest projecte esportiu. Gràcies a ells, el club segueix creixent i aconseguint èxits any rere any.

Font

La informació es basa en el comunicat oficial del Club Atletisme Canals a les xarxes socials.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.