Pulsa «Intro» para saltar al contenido

El Col·legi Parroquial Sant Antoni Abat està entre els 15 millors centres d’ESO de la Comunitat Valenciana

Els bons resultats que obtingueren el curs passat en l’Avaluació Diagnòstica els alumnes de 2n d’ESO han situat al nostre col·legi en la 12a posició dels 677 centres d’ESO examinats.

Estan analitzant-se els resultats de l’Avaluació Diagnòstica 2014 i ens ha donat una gran alegria comprovar que el Col·legi Parroquial Sant Antoni Abat està entre els 15 millors centres d’ESO de la Comunitat Valenciana i que ha entrat en el ranking dels 30 centres amb les puntuacions més altes.  Concretament, hem aconseguit ocupar la 12a posició entre els 677 centres d’ESO examinats.

L’Avaluació Diagnòstica és un conjunt de proves que tenen la finalitat de valorar el rendiment i les competències curriculars que han aconseguit els alumnes en Matemàtiques, Castellà, Valencià i Anglés. Aquestes proves venen ordenades per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i s’apliquen en les mateixes condicions per a tots els alumnes dels centres educatius públics i concertats de la Comunitat Valenciana.

Totes aquestes proves es van aplicar en el mes de maig del curs passat a 49.603 alumnes de 2n d’ESO (13-14 anys) de 677 centres d’Educació Secundària Obligatòria de la Comunitat Valenciana, dels quals 359 eren públics i 318 concertats.

Els bons resultats que obtingueren els nostres alumnes de 2n ESO és un fet que ens ompli de satisfacció i d’orgull a tots els que formem part del Col·legi Parroquial Sant Antoni Abat (els alumnes, les seues famílies, el Claustre de Professors i la Titularitat) i, al mateix temps, ens anima perquè continuem esforçant-nos en el treball que realitzem cada dia en el nostre centre per a oferir als nostres alumnes la millor educació.

Mes informació en la pagina web de la Parroquia: http://vl.parroquiacanals.com/el-col%C2%B7legi-parroquial-sant-antoni-abat-esta-entre-els-15-millors-centres-deso-de-la-comunitat-valenciana/

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.