Pulsa «Intro» para saltar al contenido

El compositor canalí José Manuel Martínez Sanchis guanya per quarta vegada el VI concurs nacional de composició de falles Xàtiva

El compositor canalí José Manuel Martínez Sanchis guanya per quarta vegada el VI concurs nacional de composició de falles Xàtiva, 1er premi fallera major infantil, en aconseguir la major puntuació del públic congregat aquest diumenge al Gran Teatre.

El compositor canalense José Manuel Martínez Sanchis ha triomfat una vegada més al VI Concurs Nacional de Composició de Falles de Xàtiva, aconseguint el primer premi en la categoria de fallera major infantil. La seua composició «Xàtiva en falles» ha aconseguit la major puntuació del públic congregat aquest diumenge al Gran Teatre, superant a ‘Trons de bac’ (100 vots), ‘Xàtiva, ciutat fallera’ (50 vots) i ‘Serendípia’ (29 vots) amb un total de 221 vots.

Aquesta és la quarta vegada que Martínez Sanchis guanya aquest prestigiós concurs, consolidant la seua reputació com un dels compositors més estimats i respectats en el món de les falles. El seu pasdoble serà rebatejat amb el nom de la Fallera Major Infantil, Vera Langa Suñer.

El programa va ser interpretat per la banda simfònica de la Societat Musical La Primitiva Setabense, dirigida per David Domènech Lluch. La regidora de Cultura Festiva, María Beltrán, va anunciar que aquest concurs i les seues obres guanyadores tindran un lloc destacat en el Museu Faller.

Amb aquesta són ja quatre les edicions en les quals el nostre veí es proclama guanyador d’aquest concurs. Felicitem al compositor canalense José Manuel Martínez Sanchis, guanyador del VI Concurs Nacional de Composició de Falles de Xàtiva. La seua peça, ‘Xàtiva en falles’, que ara portarà el nom de la Fallera Major Infantil, Vera Langa Suñer, va ser la més votada pel públic congregat el passat diumenge al Gran Teatre.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.