Pulsa «Intro» para saltar al contenido

El compositor Segio Blardony visita Canals

IMG_3439[1]

El passat dissabte va visitar la nostra població el prestigiós compositor Sergio Blardony, per treballar amb el nutrit equip d’artistes i tècnics que oferiran el concert de cloenda de la Iv edició del festival SoXXI, el proper dissabte dia 24 de maig a les 19 hores al Centre Cultural.

El reconegut compositor madrileny, assitirà el proper dissabte a l’estrena de l’ última creaciò seua titulada “viaje de vuelta”, que serà la peça encarregada de tancar el concert.

La partitura és una peça de gran format per a una variada formació que inclou: soprà, guitarra i flauta solistes, amb tres percusionistes i cor, juntament amb electroacústica disposada en quadarfonia i un important i curat desplegament de mitjans escènics i luminotècnics que sens dubte suposa un repte important per a l’equip de SoXXI, donant un pas més enllà, oferint sempre propostes i programes de la màxima qualitat i nivell.

Un vertader luxei honor per a la nostra població. El nom de Canals sona ja a tot el país, des del nostre humil Centre Cultural projectem la CULTURA Contemporània als més importants fòrums i canals de difussió artística i musical.

La información completa dels artistes que passaran el proper dissabte per Canals, juntament amb totes les notes de programa i información adicional, podeu consultar-la i descarregar-la al següent lloc web:   http://soxxi.es/

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/102266863915073936758/albumid/6015236028436447249?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.