El Concurs de Joves Intèrprets Ciutat de Xàtiva s’inicia amb els guanyadors de la categoria de vent-fusta

El Concurs de Joves Intèrprets Ciutat de Xàtiva s’inicia amb els guanyadors de la categoria de vent-fusta

La cita continuarà aquest cap de setmana amb l’especialitat vent-metall

Xàtiva, 21 de febrer 2020.- El passat cap de setmana va tindre lloc al Conservatori Lluís Milà de Xàtiva la XIX edició del concurs de Joves Intèrprets «Ciutat de Xàtiva», amb l’especialitat de vent-fusta i els instruments flauta, oboè, fagot, clarinet i saxofon.

Pel que fa a la modalitat A ( per a joves de 22 a 26 anys d’edat) es van presentar un total de sis aspirants, dels quals van resultar finalistes Javier Quintana Bea (València), Clara Arce Martínez (Polinyà del Xúquer) i Javier Bermúdez Segorb (Alacant), tots tres amb l’instrument Saxofon. Pel que fa a la modalitat B (entre 17 i 21 anys) es van presentar onze joves dels quals van resultar finalistes Andrea Meseguer Boils (Guadassuar) amb flauta; Maria Victoria Muñoz Zaragozá (Alberic) i Berta Belinchón Gimeno (Paiporta) amb l’oboè i Vicent Oron Bolós (Rafelbunyol) i Marta Domenech Beltrán (Sant Antoni de Benageber) amb el saxofon. Per últim, a la modalitat C (joves fins a 16 anys), van participar cinc músics resultant finalistes Pau Pínter Cerdà (Agullent) i José Donet Clemente (Barx) amb el Clarinet i Lucía Alegre Ortiz (Ribarroja del Túria) amb l’oboè.

Finalment, després d’escoltar les peces obligades i les de lliure elecció dels onze finalistes, el jurat va decidir concedir un primer premi per cadascuna de les tres modalitats, proclamant-se guanyadors Lucía Alegre Ortiz amb l’oboè a la modalitat C, Maria Victoria Muñoz Zaragozá amb l’oboè a la modalitat B i Clara Arce Martínez amb el saxofon a la modalitat A. A més a més, el jurat va considerar per unanimitat atorgar un segon premi en la modalitat A a Javier Bermúdez Soborb (Alacant).

El jurat va estar compost per l’especialista de clarinet Juan Antonio Fenollar Sala, l’especialista de flauta Mayte Abargues Ferrús, l’especialista de saxofon Tomás Jerez Munera i l’especialista d’oboè Aitor Llimera Galduf.

Aquest cap de setmana continuarà el concurs amb l’especialitat vent-metall en la que els instruments protagonistes seran trompa, trompeta, trombó, bombardí i tuba.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Entrada anterior Les brigades de Diputació condicionen 36.000 m² a Alzira per a previndre incendis i connectar dos nuclis de població
Entrada siguiente València Turisme acude a Navartur para llevar la oferta turística local a Navarra y el País Vasco

Nº de visitas año 2021

  • 1.989.006 Visitas