Pulsa «Intro» para saltar al contenido

El conseller Rafael Climent visita el Mercat Municipal de Canals

El conseller Rafael Climent visita el Mercat Municipal de Canals

Canals. -17.03.2022- Ahir dimecres, el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, junt amb Rosa Ana Seguí, directora general de Comerç, Artesania i Consum han visitat el Mercat Municipal de Canals per a interessar-se per les obres de modernització i rehabilitació que es duran a terme aquest any.

L’alcaldessa de Canals, Mai Castells, ha mantingut una reunió amb les dues autoritats on s’ha parlat de la subvenció de 448.216 euros que ha rebut el Mercat Municipal procedent del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme i finançada per la Unió Europea.

El conseller Climent ha manifestat que «des de la Conselleria d’Economia i Comerç  està previst que, de manera imminent, es llance al voltant de 9 milions d’euros per a la millora d’infraestructures del qual  l’Ajuntament de Canals es podrà adherir i obtindre aquesta ajuda». També des de la seua conselleria s’aposta per la formació i per això, s’han destinat 230 milions d’euros en plans de treball com Avalem Joves o Avalem Experiència, entre d’altres.

Rosa Ana Seguí també ha assenyalat que vorà la llum una línia d’ajudes per a millorar aquest tipus de mercat i destacava que Canals havia sigut un dels pocs pobles en aconseguir aquesta subvenció tan beneficiosa.

Per la seua banda, tant l’alcaldessa Mai Castells, com la regidora de Mercat, Hilzonde Badía, es mostraven molt satisfetes amb la visita, ja que representa una millora per al poble perquè suposa una injecció econòmica per al negoci dels venedors i venedores del mercat cap a un mercat excel·lent.

Aquesta és una subvenció que es troba dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència per al desenvolupament dels mercats, zones urbanes comercials, comerç no sedentari i canals curts de comercialització.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.