El conservatori Lluís Milan celebra la seua XVII Setmana Cultural

El conservatori Lluís Milan celebra la seua XVII Setmana Cultural

Actes a Sant Agustí i la col·laboració en la Gala Ballem 2019 marquen les activitats centrals de la setmana de portes obertes del Lluís Milan

Xàtiva 10 d’abril de 2019.- El proper dimecres 10 d’abril el conservatori Lluís Milan inicia les activitats principals de la seua XVII Setmana Cultural. En aquesta edició s’han preparat 3 audicions a càrrec dels alumnes del centre, una master class de piano que tindrà lloc el dijous 11 d’abril a les 10:00h i 16:00h, amb posterior concert a les 19:00h, i diferents jornades de portes obertes. També, l’alumnat del conservatori col·laborarà un any més amb Innovatori de Moviment Alicia Herrero per a la Gala Ballem 2019 que se celebrarà el 12 i 13 d’abril al Gran Teatre.

El dilluns 15 i dimarts 16 d’abril hi hauran jornades de portes obertes a les 15:30h de la vesprada per a que tots els alumnes de cinquè de primària que vulguen visiten el centre i coneguen les seues activitats. Els dos dies tindran lloc, a les 19:00h, una audició d’alumnes de música de cambra. El dimecres 17 d’abril conclourà la Setmana Cultural amb un berenar a les 17:00h i una posterior audició a les 19:00h d’alumnes de piano i orquestra.

Prèviament a la setmana principal, l’alumnat del conservatori està tenint la possibilitat de gaudir de diferents eixides relacionades amb el món de la música. El dimecres 3 d’abril alumnes de violí del conservatori de Xàtiva van col·laborar en l’intercanvi que van realitzar l’alumnat de l’aula Suzuki amb els del Conservatori Superior d’Albacete, on van compartir una classe i van realitzar un concert. El divendres 11 d’abril es va organitzar una eixida al Palau de la Música de València per assistir al concert on destacava la concertista de clarinet Sabina Meyer i el dilluns 8 d’abril les i els alumnes que ho van desitjar van gaudir de l’opera «Carmen» al Conservatori Superior de València.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 2.010.168 Visitas