Pulsa «Intro» para saltar al contenido

El Cor Calixtí i el Grup de Teatre de l’Associació Musical Canalense vos conviden aquest divendres a una nit de sainets valencians al Centre Cultural Calixte III

El proper divendres 29 de desembre de 2023 a les 22.00 hores, el Centre Cultural Calixte III acollirà una nit de sainets valencians, organitzada pel Cor Calixtí i el Grup de Teatre de l’Associació Musical Canalense. Aquest esdeveniment, que promet ser una vetllada plena de tradició i entreteniment, convidarà a tota la comunitat a gaudir de l’encant i l’humor dels sainets, una expressió artística molt arrelada a la cultura valenciana.

L’entrada a aquesta magnífica ocasió serà gratuïta, oferint així l’oportunitat a tothom de participar i compartir aquesta experiència única. És una ocasió perfecta per a immersar-se en les tradicions locals i gaudir de l’habilitat interpretativa del Grup de Teatre de l’Associació Musical Canalense, acompanyada de la meravellosa música del Cor Calixtí.

Així doncs, es convida a tothom a unir-se a aquesta celebració cultural i a viure una nit inoblidable de sainets valencians al Centre Cultural Calixte III. Serà una ocasió per crear records duradors i compartir moments de rialles i diversió en companyia del talent artístic local.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.