Pulsa «Intro» para saltar al contenido

El Cor Calixtí i l’Agrupació Vocal Clarialba de Montaverner Uniran Forces en un Concert Benèfic per a Càritas a Canals

El proper diumenge 10 de març, a les 12.00h, la parroquia de Sant Antoni Abad de Canals serà l’escenari d’un esdeveniment musical únic: un concert coral benèfic en favor de Càritas. El Cor Calixtí, juntament amb l’Agrupació Vocal Clarialba de Montaverner, oferirà una actuació especial amb l’objectiu de recaptar fons per a les iniciatives socials d’aquesta organització.

Els assistents tindran l’oportunitat de gaudir d’una selecció de peces corals interpretades per aquestes dues reconegudes agrupacions, en una fusió de talents que promet emocionar i inspirar. La música, que ressonarà dins dels murs de la històrica parroquia, buscarà no només deleitar els oïts, sinó també sensibilitzar sobre la importància de la solidaritat i el suport a les persones més necessitades de la comunitat.

Els tickets donatius per a aquest concert tenen un preu de 3€ i ja es poden adquirir a la sagristia o al despatx parroquial de Sant Antoni Abad. Aquesta iniciativa representa una oportunitat perfecta per a gaudir de la bellesa de la música coral al mateix temps que es contribueix a una causa noble.

Des de l’organització, s’encoratja a tots els veïns de Canals i als amants de la música coral a no perdre’s aquesta cita especial, que promet ser un punt de trobada per a la comunitat, en un gest de generositat i esperança.

 

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.