Pulsa «Intro» para saltar al contenido

El Cor Calixti tanca el curs 2022-2023 amb un emotiu concert

Canals, 04.07.2023 – El passat 1 de juliol, el Cor Calixti, el reconegut cor de Canals, va oferir el darrer concert del curs 2022-2023, tancant així una temporada plena de música i emocions. Amb una compaynia molt agradable, l’actuació va ser tot un èxit.

Durant tot l’any, els membres del Cor Calixti han treballat amb dedicació i passió per aportar a la comunitat canalenca una experiència musical única. Amb un repertori divers i enriquidor, han estat capaços d’interpretar diferents gèneres i estils musicals, des de peces clàssiques fins a cançons populars i contemporànies.

En el darrer concert del curs, el Cor Calixti va emocionar el públic amb les seues magnífiques interpretacions. La compaynia present a l’actuació va gaudir d’una vetlada màgica, plena de bellesa i harmonia. L’auditori va vibrar amb les veus harmonioses del cor, que transmetien la seua passió per la música i la seua connexió amb cadascuna de les peces interpretades.

El Cor Calixti no només és un referent en l’àmbit musical de Canals, sinó que també és una font d’unión i alegria per als seus membres. A través de la música, han creat llaços d’amistat i han après a treballar en equip, desenvolupant habilitats i talents individuals.

El Cor Calixti ja està preparant noves propostes i reptes per al proper curs, on continuaran oferint als veïns i veïnes de Canals moments inoblidables a través de la seua música. Amb el seu esperit entusiasta i el seu amor per la música, estem segurs que seguiran endolcint les nostres vides i omplint-nos d’emocions.

Enhorabona al Cor Calixti pel seu últim concert i per tot el que han aconseguit durant aquest curs. Estem impacients per veure les seues futures actuacions i per continuar gaudint de la seua música.

#CorCalixti #Concert #Música #Cultura #Emocions #Canals #AssociacióCulturalCalixtIII #AjuntamentCanals #TalentMusical #EnriquimentComunitari

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.