El Festival Al Ras es consolida com a cita per a la gent jove durant la Fira de Xàtiva

La Casa de la Joventut ha acollit la presentació del festival, que viu el seu tercer any, i que nodrirà de música les nits del Jardí de la Pau

Al Ras tindrà tres nits de Djs locals i altres tres de concerts en els quals els grups de Xàtiva es combinaran amb algun que altre grup convidat

Xàtiva, 9 d’agost de 2018.- La Casa de la Joventut de Xàtiva ha acollit aquest migdia la presentació del Festival Al Ras de la Fira de Xàtiva, amb la presència de l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, la regidora de Joventut Lena Baraza, la Reina de la Fira Paula Valor i alguns dels grups i Djs participants.

Es tracta del tercer any consecutiu en què el Jardí de la Pau albergarà cada nit de Fira, a partir de les 22:30 hores, concerts de Djs i grups locals -combinats amb algun altre grup forà- destinats a la gent més jove i amb entrada gratuïta.

Hi haurà tres nits de Djs, que començaran el dia 14 amb la posada en escena de DJ Dany Markez, DJ Baldovi Live Drums, DJ David SanSan i DJ Kike Samit. El divendres 17 serà el torn de DJ RedNoise, DJ RedNak I DJ Vercher. I ja el dissabte 18 conclouran les nits de música electrònica DJ Mark, DJ Ciber DJ Robles i DJ Pablo Grimaltos. Pel que fa als concerts, també hi haurà tres nits: la primera tindrà lloc el dia 15 d’agost, quan es podrà escoltar als grups locals Orígens i Barbaritats junt amb Vadebo i Buhos. El dijous 16 serà el torn de Kai Mars, Juglares de Fuego i El último k zierre; mentre que el diumenge 19 tancaran el festival Ghost Transmission, Noah Histeria, Palmera i Tardor.

«Podem dir que és ja un espai consolidat i que hem tornat la dignitat a l’oci dels joves que ara ja no han d’eixir de la ciutat per a gaudir de concerts i discomòbils, responent a les necessitats i els gustos dels joves, i donant alhora una oportunitat a tots eixos joves que volen donar-nos a conèixer la seua música», ha destacat la regidora de Joventut, Lena Baraza.

La Reina de la Fira, Paula Valor, ha reconegut que en els darrers anys ha visitat de forma assídua el festival Al Ras, i ha aprofitat per convidar a tots els joves de la ciutat a visitar l’espai, que es celebrarà durant les nits al Jardí de la Pau.

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha agraït la tasca desenvolupada per la Regidoria de Joventut. «Aquesta s’ha convertit ja en una cita obligatòria per a la gent més jove. Quan planifiquem la Fira pretenem que tots aquells que tenen qualsevol a dir a la nostra ciutat en qualsevol de les vessants artístiques tinguen el seu espai. Per això crearem l’Espai de la Glorieta, i per això vam convertir el Festival Al Ras en una realitat.

Els representants dels grups locals i Djs que han assistit també han aprofitat per prendre la paraula i agrair l’apertura d’estils que permet aquest festival. «Esperem que seguisca havent espai per a les bandes de Xàtiva i el format en el que es mou», han destacat.

Cartell Al Ras Festival 2018

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.