Pulsa «Intro» para saltar al contenido

EL FOLKLORE AL PROGRAMA ERASMUS VISITEN CANALS

Dijous 12 de maig el grup del programa Erasmus plus Reggio Calabria- Valencia passarem la jornada a la nostra localitat.

El programa Erasmus + s’enmarca en la estrategia Europa 2020, en la estrategia Educació i Formació 2020 i en la estrategia Rethinking Education . Engloba totes les iniciatives d’ educació, formació, juventut i esport. La nostra iniciativa estava centrada en les costums i societat , però més específicament en la cultura popular i el folklore.
En materia educativa abarca todos los niveles: escolar, formación profesional, enseñanza superior y formación de personas adultas.

A primer ahora tinguerem taller de gastronomía finalitzant amb una demostració de recepta tipica canalina, suspiros.
Seguidament elsalumnes calabrresos presentaren diferents instruments tipics de la seua reggió i visualitzaren videos turistics de la zona, per poder coneixer i entredre- la millor.

A mig dia el grup va passar a assajar les danses valencianes que mostrarán dissabte a la localitat d’ Algemesí

Per la vesprada recorregueren la localitat amb el técnic de cultura municipal des de la LLoca fins al Torreó, passant pel casc antic, la plaça, el parc papa calixte i l’ oratori del barri de la Torreta.

Continuaren a l’ aula natura amb visita per la serra amb unes vistes impresionants acompanyats del representant d’ ACDEMA Salvador, i feren un sopar a l’ aula amb animació folklorica amb els membres i familiars.

L’escola i l’ organització donen les gràcies a les diferents concejalies que han fet possible la jornada, donant les facilitats necessaries per mostrar la millor part de la localitat.

IMG_5777 IMG_5779 IMG_5788 IMG_5797 IMG_5800 IMG_5805 IMG_5813 IMG_5825 IMG_5829 IMG_5836 IMG-20160513-WA0018 IMG-20160513-WA0020

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.