Pulsa «Intro» para saltar al contenido

EL GRAN ENGANY DELS ” PRODUCTES / ALIMENTS SALUDABLES ” :

alimentos_funcionales_efsa

PA SENSE COLESTEROL: desde quan el pa conté colesterol? se suposa que els seus ingredients són: farina, aigua, llevat i si de cas un poc d’oli, la pregunta correcta és: perquè alguns pans contenen colesterol?

IOGURTS I FORMATGE SENSE LACTOSA: no sé, però si algú té acasa algun intolerant a la lactosa sabrà de sobres que ells poden menjar iogurt i formatge sense problemes, ja que no contenen lactosa.

IOGURTS QUE PUGEN LES DEFENSES: només has de buscar a internet i veuràs la quantitat de denúncies que aquests productes han tingut per publicitat enganyosa, la solució ha passat no per treure l’anunci, sinó modificar-lo, per no incomplir les normes.

MARGARINAS, LLETS, IOGURTS QUE BAIXEN EL COLESTEROL: els fitoesterols afegits són a la majoria de les plantes. Els vegetals verds i grocs contenen una gran concentració d’aquests components com també en llavors de carabasses, soja i arròs integral.

ALIMENTS, IOGURTS, BEGUDES AMB PROBIÒTICS: la majoria són trets del porc, en concret del seu greix; S’han autoritzat per a l’alimentació humana activadors de creixement utilitzats en la cria (d’animals), sense parar-se a saber quin seria l’efecte sobre els nens  i avui ens trobem amb una epidèmia d’obesitat infantil i certes marques incitant a les mares a alimentar bé els seus fills, a vigilar les seves defenses i altres” tonteries ” quan el que ens estan venent és això.

Podem seguir amb més , molts més productes:
CAFÈS QUE APRIMEN, PRODUCTES QUE DESUNFLEN, ELIMINEN EL ESTRENYIMEN, T’ALEGREN EL DIA, BAIXEN LA TENSIÓ… i tots podrem desmuntar-los igual.

DEIXA QUE EL MENJAR NOMÉS SIGUA MENJAR, QUE SEPA A DINAR , que avui ja és molt.

EN REALITAT EL MÉS SA ÉS MENJAR ADEQUADAMENT, FER MÉS EXERCICI, INCORPORAR MÉS FRUITES I VERDURES I NO PENSAR QUE :
 “Si el nen no em menja, almenys que estiga ben alimentat “.
En realitat la publicitat, no és veracitat .

No ho oblides .

Rosa Francés Cardona Acupuntora, MTC, hipnosis, Dietética y Nutrición
Regente de la Herboristería Herbasana de Canals Valencia
Colaboradora en: buenasmanos.com

 

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.