El Gran Teatre acollirà l’obra «¡Habla coño, habla!» emmarcada en els actes programats pel Dia de la Dona

La cita tindrà lloc el divendres 6 de març a les 21 hores i l’entrada és gratuïta amb invitació que es pot recollir a la Casa de les Dones

Xàtiva, 26 de febrer 2020.- La regidoria de Dona i Igualtat de Xàtiva ha organitzat una actuació teatral per al proper divendres 6 de març a les 21 hores, que tindrà lloc al Gran Teatre de Xàtiva, amb motiu dels actes programats al voltant del Dia de la Dona.

L’obra que es representarà és «¡Habla coño, habla!», i l’entrada és gratuita amb invitació, la qual es pot recollir a la Casa de les Dones en horari d’11 del matí a 14 del migdia i de 17 a 20 de la vesprada.

L’objectiu principal d’aquesta cita teatral és obrir el debat i la reflexió en torn a la biologia de la dona en relació amb les convencions socials establertes. «No estem parlant sols del cicle menstrual. Parlem de desigualtats de gènere, de capitalisme o de patriarcat», expliquen els promotors de l’obra, els quals pretenen «promoure una actitud positiva cap al nostre cos, aprendre a estimar-lo, reivindicar i sentir-nos orgulloses d’ell com a primer pas per a poder arribar a construir una societat més respectuosa, empàtica i comprensiva».

El text, la dansa, la música en directe i les arts s’uneixen per a oferir un espectacle fresc, carregat d’humor i poesia amb la intenció de tractar aquest tema d’una manera còmica per minimitzar la por i la vergonya que moltes vegades es deriven d’aquestes situacions. Tot sense oblidar la situació dramàtica que moltes dones han viscut o estan vivint, ja que la peça es nodreix de casos reals i de vivències particulars, pel que es converteix en una obra amb la que les dones i els homes poden empatitzar mitjançant les alegries, les pors i els dubtes que senten els personatges en cada escena.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.