El JOC romandrà obert durant tot el Nadal amb una àmplia programació per a la joventut

S’han programat, entre d’altres, tallers de cuina i decoració, projeccions, karaoke, jocs i sortejos

Xàtiva, 17 de desembre de 2019.- Des de la regidoria de Joventut s’ha organitzat una gran varietat d’activitats amb motiu del Nadal, que es realitzaran al Centre Social Joventut Oci i Cultura (JOC) amb un horari especial en el que s’obri durant tots els dies d’aquestes festes.

Si bé els divendres i els dissabtes es manté l’horari habitual de 17 a 24h i de 17 a 01h respectivament, els diumenges 22 i 29 de desembre l’horari serà de 17 de la vesprada a 22 de la nit, i el diumenge 5 de gener el JOC obrirà de 17 a 20 hores. Pel que fa als dilluns 23 i 30 de desembre, l’espai estarà disponible de 17 a 22 hores, i el dilluns 6 de gener l’horari serà de 17 a 20h. Tan els dimarts 24 com 31 de desembre, el JOC obrirà les portes de 17 a 20 de la vesprada, ja que són dates assenyalades i finalment els joves han decidit no implicar-se en la realització d’una festa de cap d’any. El dimecres 25 de desembre, dia de Nadal, l’horari serà de 17 a 23h, mentre que el dimecres 1 de gener s’obrirà de 17 de la vesprada a 22 de la nit. Per últim, tant el dijous 26 de desembre com el dijous 2 de gener, el JOC estarà disponible de 17 a 22 hores.

Entre les activitats que es podran fer en aquestes dates destaquen tallers de cuina, projecció de curts, tallers de decoració, karaoke, jocs o sortejos. La regidora de Joventut, Lena Baraza, ha expressat que «esperem veure a totes i tots els joves aquestes festes de Nadal, per tal de gaudir, conviure i aprendre amb nosaltres».

Per a obtenir més informació es pot passar per la Casa de La Joventut o per l’espai JOC, mentre que la programació d’activitats es pot trobar en format físic als espais públics de la ciutat, i de manera digital a les xarxes socials d’InfoJove.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.