El jugador canalí de pilota valenciana, José Ramón Yàniz Vidal va disputar la final del III Circuit Sub18 de raspall

2020.08.08 El jugador canalí de pilota valenciana, José Ramón Yàniz Vidal (conegut com a Xerra) va disputar la final del III Circuit Sub18 de raspall, el Trofeu Trinidad Alfonso i la final del Campionat Autonòmic de raspall – Trofeu Diputació de València.

El passat 31 de juliol de 2020, es va disputar la final del III Circuit Sub 18 de raspall, patrocinat per la Fundació Trinidad Alfonso, entitat que fomenta el desenvolupament de les escoles de tecnificació, tant en el vessant de raspall com en el d’escala i corda al Trinquet Municipal de la localitat de Càrcer.

Aquesta final del circuit la van disputar les parelles formades per José Ramón (Canals) i Jordi (Senyera) enfront d’Andreu (Castelló de Rugat) i Víctor (Rafelbunyol) on, aquests últims, esdevingueren guanyadors per 25 a 10.

A més, el passat dia 6 d’agost de 2020, es va disputar la final del Campionat Autonòmic de raspall – Trofeu Diputació de València al carrer Adolfo Cebolla de Polinyà del Xúquer.

La partida, que va obrir el programa de finals, va ser la de la tercera categoria masculina.
En ella s’enfrontaven els equips d’Alcàntera-Càrcer B (format per Andreu, Jordi i Juan Carlos) i el C (format per José Ramón, Diego i Rubén), joves membres de l’escola de pilota de La Vall que van oferir una gran partida.
Aquesta es va tancar amb un 40 a 20, atorgant la copa de Campions a l’equip B.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.