El Mercat de la Terra torna aquest diumenge a la Plaça del Mercat

El Mercat de la Terra torna aquest diumenge a la Plaça del Mercat

Més de vint expositors oferiran de 10 a 14 hores productes ecològics i de proximitat

Xàtiva, 12 d’abril de 2018.- El Mercat de la Terra torna aquest cap de setmana a la Plaça del Mercat. Així ho ha anunciat el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció econòmica, Miquel Lorente.

Aquesta iniciativa comercial, que ocuparà la Plaça del Mercat aquest diumenge 15 d’abril des de les 10 fins les 14 hores, ofereix productes ecològics i de proximitat tant de la comarca de la Costera com de les comarques veïnes a preus justos i amb la intenció de contribuir a la protecció de determinats oficis i treballs tradicionals que s’estan perdent hui en dia.

En total més d’una vintena d’expositors es reuniran a Xàtiva per oferir en les seues parades productes tan diversos com formatges, verdura, mel, oli, papes, embotits, cervesa o melmelades. A més a més en aquest mercat de la Terra participaran dos forns locals, hi haurà menjar solidari i tindrà com a novetat un nou vi ecològic. Cal recordar que els productes són elaborats respectant el medi ambient.

«Una vegada més apostem pel Mercat de la Terra, que ja és un punt de trobada habitual per al públic que busca productes autòctons i elaborats de forma ecològica. Des de la regidoria de Promoció Econòmica entenem que és fonamental la potenciació del producte de proximitat a l’hora de estimular l’economia local», ha manifestat Lorente.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 1.991.202 Visitas