El Mercat Municipal de Canals rep una subvenció de la Unió Europea de 450.000 euros per a la seua modernització i rehabilitació

El Mercat Municipal de Canals rep una subvenció de la Unió Europea de 450.000 euros per a la seua modernització i rehabilitació

El Mercat Municipal de Canals rep una subvenció de la Unió Europea de 450.000 euros per a la seua modernització i rehabilitació

  • L’Ajuntament de Canals aportarà el 20% de la subvenció que ascendeix a 112.054 euros més I.V.A

Canals.-31.01.2022- El Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme ha atorgat una subvenció, finançada per la Unió Europea, de 448.216 euros per a la modernització i rehabilitació del Mercat Municipal de Canals. 

Aquesta subvenció es troba dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència per al desenvolupament dels mercats, zones urbanes comercials, comerç no sedentari i canals curts de comercialització.

Entre les actuacions que es duran a terme s’inclouen la transformació digital, que consistirà en la creació de la pàgina web, així com l’ampliació de la xarxa wifi; la millora dels punts de venda; la instal·lació de fonts d’energia renovables i de climatització; activitats relacionades amb la formació, com la realització de cursos de màrqueting i venda online i finalment, en la creació de la senyalística i marca del mercat municipal. També es duran a terme les obres per a la rehabilitació de l’edifici.

Tant la regidora Hilzonde Badía, com l’alcaldessa Mai Castells, han tingut diverses reunions per a informar amb detall del procés a totes les parts implicades. Primerament, es van reunir amb els tècnics d’urbanisme de la Casa de la Vila per a estudiar les línies d’actuació. Tanmateix, Badía va informar del projecte a l’Associació de Venedors i Venedores del Mercat Municipal, els quals van rebre amb gran entusiasme aquesta bona notícia que obrirà el camí cap a un mercat excel·lent. I per últim, aquesta mateixa vesprada, tant la regidora com l’alcaldessa, han fet partícips als portaveus de la corporació municipal d’aquest projecte tan beneficiós per al poble.

“Des del consistori es vetlarà perquè els venedors i venedores del Mercat Municipal puguen desenvolupar la seua tasca de la millor manera possible durant el temps que duren les obres”, assegurava Hilzonde Badía. Així també “volem donar l’enhorabona i reconéixer el treball a la cap de departament d’ADL del consistori, per aconseguir que el mercat de Canals obtinguera una de les majors puntuacions i, d’aquesta manera, dotar al nostre municipi d’un edifici modern i adaptat a les noves tecnologies i als nous temps. Des de l’equip de govern ens deixarem la pell en tots els projectes que beneficien a Canals”, remarcava Mai Castells.

 

Subscribe
Notify of
guest

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x