Pulsa «Intro» para saltar al contenido

El Pabelló Municipal Ricardo Tormo de Canals acull el Campeonat Autonòmic de Fit Kid.

El pròxim dumenge, 3 d’abril, es portarà a terme el Campeonat Autonòmic de Fid Kid en el Pabelló Municipal Ricardo Tormo de Canals.

Entre els equips que participen destaquen les dos escoles de dansa canalines: Ballart i Fantasy.

Respecte a l’escola Ballart, actuaran un total de 160 alumnes en edats compreses entre els 3 anys fins als 28 anys. Realisaran 9 coreografies en les categories Baby, Kid, Junior i Adult.

Per la seua banda, l’escola Fantasi ha reunit a 21 solistes i duetos els quals competixen per la plaça en el campeonat nacional, i també a 8 equips en edats compreses entre els 3 anys i majors de 30 que són el grup Premium, mares i pares dels competidors/as, els qui ballaran 14 coreografies en les modalitats de Fantasia, Fitkid i Jazzfunk.

Els/as guanyadors/as conseguiran el passe al Campeonat Nacional de Fit Kid que se celebrarà el pròxim 14 i 15 de maig en Elda.

El Fit Kid va nàixer en 1994 en el Palau de Congressos de Barcelona com una competició de Fitness Infantil.

Durant estos anys han anat evolucionant fins a ser una disciplina artístic-deportiva que combina lo millor de la dansa en demostracions acrobàtiques, de flexibilitat, força, equilibri i potència de bot. Tot això combinat d’una forma equitativa i presentat a manera d’espectàcul.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.