Pulsa «Intro» para saltar al contenido

El passat divendres es va inaugurar l’exposició de pintura de l’artista Luís Albinyana a Canals

El passat divendres es va inaugurar l’exposició de pintura de l’artista Luís Albinyana a Canals

Canals, 4 de juny de 2024.- El passat divendres va tenir lloc la inauguració de l’exposició de pintura de l’artista Luís Albinyana a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura Ca Don José de Canals. L’acte va comptar amb la presència de l’artista, acompanyat per amics i familiars, així com per la regidora de Cultura, Loli Sanchis.

Una exposició per a gaudir de l’art

Durant la inauguració, els assistents van poder gaudir d’un recorregut per l’exposició guiats pel mateix Luís Albinyana, qui va explicar els detalls de les seves obres i la inspiració que hi ha darrere d’elles. La mostra reuneix una col·lecció variada de pintures que reflecteixen la mirada de l’artista sobre el món que l’envolta, amb especial atenció als paisatges, les escenes quotidianes i els retrats.

Una cita cultural imperdible

L’exposició de Luís Albinyana es podrà visitar a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura Ca Don José fins al 13 de juny. Es tracta d’una cita cultural imperdible per a tots els amants de l’art i per a aquells que vulguin descobrir la mirada única d’aquest artista local.

Loli Sanchis: «Una gran aportació a la vida cultural de Canals»

La regidora de Cultura, Loli Sanchis, ha volgut destacar la importància d’aquesta exposició per a la vida cultural de Canals: «És un orgull per a nosaltres poder acollir l’obra de Luís Albinyana a la nostra Casa de la Cultura. La seva pintura és una gran aportació a la nostra escena artística i estic segura que l’exposició serà un èxit de públic».

Convidada a gaudir de l’art

Des de l’Ajuntament de Canals es convida a tota la població a visitar l’exposició de Luís Albinyana i a gaudir de la seva obra. Una experiència cultural única que us permetrà connectar amb l’art i amb la mirada de l’artista sobre el món que l’envolta.

#exposicio #pintura #luisalbinyana #canals #cultura #ajuntamentdecanals

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.