Pulsa «Intro» para saltar al contenido

El Pavelló Ricardo Tormo acull dissabte el XX aniversari del tradicional Encontre de Boixeters i Boixeteres a Canals

Canals. – Este dissabte 13 de gener, el Pavelló Ricardo Tormo de Canals serà l’escenari del XX aniversari de l’Encontre de Boixeters i Boixeteres, un esdeveniment que cada any es du a terme en el context de les Festes Patronals.

Durant tot el matí, el pavelló municipal es transformarà en un gran taller d’artesania, amb la presència de 620 participants i 16 llocs de venda de materials i obres artesanals de boixet. Aquesta trobada és una oportunitat única per a conèixer de prop l’art del boixet, una tècnica artesanal que té una llarga tradició a la Comunitat Valenciana.

L’Encontre de Boixeters i Boixeteres és organitzat per l’Ajuntament de Canals en col·laboració amb l’associació Tyrius Canals. Aquesta associació, que té una gran presència a la localitat, col·labora activament en l’organització de diferents esdeveniments culturals i socials.

La jornada conclourà amb un dinar de germanor i un sorteig a càrrec de Tyrius Canals. Aquest dinar és una tradició que reuneix a tota la comunitat en un ambient de festa i camaraderia.

Amb aquesta celebració, Canals reafirma el seu compromís amb la promoció de l’artesania local i la preservació de les seves tradicions més arrelades.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.