Pulsa «Intro» para saltar al contenido

«El President de la FSMCV»

Estimats amics de la Santa Cecília de Canals:

 Sembla l´altre dia i ja ens trobem novament devant la festa de Santa Cecília i és que el temps passa volant. Aquest ha estat un any difícil per tothom, en el que per tots els llocs hem escoltat la paraula "crisi" i está clar que les bandes de música no han quedat al marge d´aquestes dificultats económiques ja que tots sabem que a l´hora de "realitzar", les administracions i autoritats quasi sempre ho fan primer pel tema de la cultura.

 Peró des d´esta Salutació voldria felicitar a les Societats Musicals de la Comarca i en especial a la Unió Musical Santa Cecília de Canals per que ha sabut fer front a aqueste entrebancs i ha continuat amb la seva tasca cultural amb concerts, festivals, conreant i divulgant la música al seu poble. Una vegada més, es demostra l´enorme il.lusió i sacrifici que posem els músics valencians per a gaudir de les nostres bandes. 

 Per finalitzar, agrair a la Junta Directiva la invitació per a dirigir-me a tots els membres de la Societat a través del la vostra pagina web www.umsccanals.com i llibre de festes i animar-los a continuar endavant en aquest camí per tal d´aconseguir una Societat més culta i millor entorn a la música.

 Vos desitge unes bones festes de Santa Cecília.

LUIS ENRIQUE MATEU I ESTEVE

President de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana "FSCMV"

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.