El programa “Canals Ocupació” ofereix durant sis mesos, atenció personalitzada als desocupats de llarga duració del municpi

“Canals Ocupació” és el nom del nou servei posat en marxa per la regidoria de Promoció Econòmica que, des del passat 19 de desembre, ofereix una atenció personalitzada a persones desocupades del municipi amb assessorament laboral per a trobar feina. Un servei, a més gratuït, que acull les instal•lacions del Centre Jove, ubicat davant l’IES Sivera Font, en horari de 9 a 14 hores i de 18 a 20 hores, excepte divendres per la vesprada.

En “Canals Ocupació” dues tècniques laborals contractades per l’Ajuntament amb subvenció del SERVEF per a sis mesos, són les encarregades de realitzar l’itinerari d’ocupació més idoni per a cada usuari que remet el propi SERVEF. Els continguts varien en funció del perfil professional i els desitjos del demandat; és a dir, dependent de les necessitats dels usuaris, es proporciona una o altra informació sobre les ocupacions a les que poden optar. S’ofereix informació però també formació amb ferramentes de treball tan importants com la navegació per Internet per portals d’ocupació; xarxes socials professionals; elaboració de currículums; com enfrontar-se a una entrevista de treball; identificació de funcions de l’INEM i SERVEF o habilitats socials. L’atenció, com diem, és individual però també estan previstes sessions grupals.

“Canals Ocupació” atendrà a un centenar de desocupats de Canals però aquest servei està obert a tota la ciutadania, sobretot pensant en els joves menors de 30 anys que vullguen accedir al programa de garantia juvenil. Com vies de contacte, es posa a disposició dels interessats, l’email canals.ocupacio@canals.es i els telèfons 962204049 i 664518773. Per al regidor de Promoció Socioeconòmica, Ricardo Requena, aquest programa “es converteix en una ferramenta fonamental per a la creació d’ocupació al nostre municipi gràcies a l’assessorament de dues orientadores laborals. L’activació del treball ha estat, és i serà la gran prioritat del nou equip de govern”.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.