Pulsa «Intro» para saltar al contenido

El projecte de conscienciació mediambiental dirigit als escolars de Canals s’enceta aquest dijous dia 17

 Del 17 de novembre al 2 de desembre, el projecte inclou visites didàctiques a l’ecoparc mòbil del COR i a la planta de tractament d’Algímia d’Alfara

Dins de les 25 propostes complementàries per a la formació dels alumnes posades en marxa per la regidoria d’Educació de Canals en aquest curs, aquesta setmana s’enceta el projecte de conscienciació mediambiental que sufraga el Consorci de Residus amb un pressupost de poc més de 10.000 euros.

Aquesta pionera activitat inclou una visita didàctica a l’ecoparc mòbil que el COR ubicarà a la plaça Pont del Riu el dijous 17; divendres 18; dilluns 21 i dimecres 23 de novembre. Allí, els escolars de nou del matí a dotze i quaranta cinc, en intervals de 45 minuts, coneixeran de primera mà a reciclar i separar correctament els residus des de l’origen a més de realitzar tallers per aprendre a reutilitzar material de rebuig. En total 20 grups amb un màxim de 25 escolars dels diferents centres educatius de Canals, tant de primària com secundària i de l’EPA passaran per aquesta instal•lació.

La següent fase del programa és altra visita, aquesta de tot un dia i guiada per professionals, a la planta de tractament d’Algímia d’Alfara que destaca per disposar d’un procés de selecció de residus orgànics exhaustiu amb una recuperació del quasi 80% del total de fem que rep. Tindran lloc durant dues setmanes, del dilluns 21 de novembre al divendres 2 de desembre. En aquest cas seran més de 450 els alumnes que acudiran, a una mitjana d’uns quaranta-cinquanta diaris. Han confirmat assistència grups dels CEIPS Calixte III, José Mollà i Vicent Rius; el col•legi parroquial Sant Antoni Abat, col•legi Cervantes, els IES Francesc Gil i Sivera Font i l’EPA; pràcticament la totalitat de la comunitat educativa de Canals.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.