Pulsa «Intro» para saltar al contenido

El proper dissabte 26 de maig la banda de l’Associació Musical Canalense ens oferirà el “Concert de Primavera”

El proper dissabte 26 de maig la banda de l’Associació Musical Canalense ens oferirà el “Concert de Primavera” a les 19:30h al Centre Cultural Calixte III. En aquest cas la banda du com a director convidat al mestre d’Ontinyent Saül Gómez Soler i interpretarà obres d’Alfred Reed i del propi Saül Gómez.

Saül Gómez Soler (Ontinyent, 1982) és professor superior de música llicenciat en percussió i composició pel Conservatori Superior de Música “Joaquin Rodrigo” de València i en direcció d’orquestra pel Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. Ha estudiat direcció de banda en l’ISEB de Trento (Itàlia) amb Jan Cober, Felix Hauswirth, Carlo Pirola i Franco Cesarini.

Ha dirigit bandes tant en Espanya com en diferents parts d’Europa (Innsbruk, Salzburg, Praga, Berlin,Munich…). Durant l’any 2018 va dirigir la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, estrenant vàries obres i oferint concerts per la Comunitat Valenciana, Madrid i França. Actualment és director titular de la banda de la Societat Musical Primitiva de Xàtiva i de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent.

Com a compositor ha rebut encàrrecs de l’Orquestra Simfònica de la RTVE, Certamen Internacional de València, Certamen Internacional d’Altea, el duo Madrid OKHO, o solistes com José Franch-Ballester,  José Chafer, Javier Llopis o Maria José Montiel. Forma parta de la Acadèmia de la Música Valenciana, COSICOVA i de l’Acadèmia dels Grammy a Los Angeles (EEUU). La seva música ha estat interpretada a països com EEUU, Canadà, França, Bèlgica, Portugal, Itàlia, Corea, Eslovènia, Països Baixos, Taiwan, Japó, Suïssa o Colòmbia. Podem trobar les seves obres editades en Molenaar, Piles i, a més, posseeix el seu propi segell editorial.

El concert que ens oferirà l’Associació Musical Canalense serà un maridatge entre  obres del compositor Alfred Reed (1921-2005) escrites al s. XX i obres del mestre Saül Gómez escrites al s XXI. El repertori serà el següent:

Festive Overture (1963) Alfred Reed

Armenian Dances (1972) Alfred Reed

Gioia (2021) Saül Gómez

Qastal (2018) Saül Gómez

Kapytan (2018) Saül Gómez

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.