Pulsa «Intro» para saltar al contenido

El pròxim Divendres 1, sopar de Mans Unides

cartel_campana_manos_unidas_2018_bis

El pròxim Divendres, 1 de Juny, arriba de nou el moment de pensar en els demés, y de fer-ho d’una manera especial. No tots els díes és tan fàcil poder arribar hasta aquells que més ho necessiten, i tot, amb un xicotet gest.

Assistint al sopar de Mans Unides, realitzarem ixe xicotet gest que tant significarà per a la vida d’altres germans que ho estàn passant realment mal. Amb un donatiu de tan sols 6€ (tickets a la venda en el despatx parroquial, delegats de Mans Unides Canals – Andrés i/o Miriam, així com en la mateixa sacristía) les nostres mans arribaràn, unides una volta més, este any hasta la R.D. del Congo, on destinarem els fons recollits en esta campanya 2017/2018.

Allí esperen estos fons per a construïr un centre mèdic, on dones i xiquets sobre tot, seràn atesos oferint-los ixa esperança que ara falta en un lloc on la explotació de menors en treballs tan durs com les mines i l’abandonament familiar davant la impossibilitat de trobar amb que subsistir, estàn a la orde del día.

El pròxim Divendres, 1 de Juny,a les 9 de la nit, tenim la oportunitat d’ajudar a qui més ho necessita, mentre disfrutem d’un sopar de germanor, la més grata companyía i la millor diversió amb el teatre que podrem vore per a acabar. Este any l’obra “El que fan fer les dones”, ¡vos esperem!

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.