Pulsa «Intro» para saltar al contenido

El regidor de cultura presenta la programació del festival » nits al túnel «

Divendres passat , Francisco López , Regidor de Cultura , Fira i Festes de l'Ajuntament de Canals , va presentar la programació de " Nits al Tunel " de Canals 2014 , que se celebrarà durant el mes de juliol a l'emblemàtic paratge del Tunel .

Tot i comptar amb un pressupost més auster , des de la Regidoria han treballat dur per oferir una gran qualitat i varietat en cadascun dels espectacles contractats per a aquest festival que es consolida any rere any .
L'oferta d'aquest any arrenca el divendres dia 4 de juliol amb l'espectacle més esperat "LA ZARZUÉLIKA ", una estel · lar antologia de la sarsuela , una obra que explica la història de més de tres segles de cultura espanyola en dues hores de representació . En el seu rigorós directe s'acoblen les veus més brillants per a les romances , duos i danses de les sarsueles més tradicionals i representatives . La coreografia i la riquesa de concepte teatral , converteixen la selecció del repertori de zarzuélika , en un musical de hui , per a tots els públics . Els decorats virtuals i elements tècnics d'última generació , envolten els seus personatges creant moments màgics que emocionen al públic més exigent .
El dia 11 " Llicència per Imitar " , espectacle que ret tribut i homenatge als artistes que s'imiten i que segueixen vius en el record de tots, xiquets i grans com : Nino Bravo , Don Pío , Michael Jackson , el Titi , Gila i Eugenio .
Divendres dia 18 tanca aquesta edició de Nits al Tunel el teatre musical amb " En el cafè de Chinitas " , una comèdia musical amb cançons de tota la vida .
Tal com va informar Francisco López , "les entrades eixiran a la venda el proper mes de juny al Centre Cultural Ca Don José . El preu del bo per a les tres nits serà de 10 euros per persona , incloent com és habitual la pujada al Tunel amb autobús i refresc "

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.